תפוח אדמה ובטטה בתנור

תפוח אדמה ובטטה בתנור – תוספת נפלאה לארוחה לאחר חג הפסח

תפוח אדמה ובטטה בתנור הם תוספת נפלאה לארוחה.המצרכים להכנת לארוחה המושלמת כוללים תפוחי אדמה, בטטות. המתיקות של הבטטה וטעמו של תפוח האדמה המתובל מהווים ארוחה הכוללת טעמים רבים, אשר גורמים להנאה רבה מצידו של הסועד. בסיומו של חג הפסח אשר רובו מבוסס על אכילת מאכלים הגורמים לתחושת כבדות ניתן להכין תפוח אדמה ובטטה בתנור. מדובר במנה קלילה, לעומת המנות שהיו מוגשות בחג הפסח.

תפוח אדמה ובטטה בתנור - מתכון מיוחד וטעים מאוד

תפוח אדמה ובטטה בתנור - מתכון מיוחד וטעים מאוד

תפוח אדמה סגול – מתאים לבישול ופחות מאפייה

תפוח אדמה סגול הוא הכוכב החדש בקרב חובבי הבישול. טעמו מזכיר ערמונים, ובשל כך כדאי לבשל אותו בקליפתו כדי להדגיש את הטעם. תפוח אדמה סגול מתאים לאנשים הרפתקניים שלא מפחדים מהתגובות של אחרים למראה תפוח אדמה בצבע אחר. תפוח אדמה סגול מתאים לבישול ופחות לאפייה.

תפוח אדמה – לא כדאי להשאיר אותו לבד

לא משאירים לבד תפוח אדמה

לא משאירים לבד תפוח אדמה

תפוח אדמה זמין כל עונות השנה ומחירו שווה לכל כיס. מכאן תפוח אדמה זוכה לפופולאריות רבה בקרב רבים. תפוח אדמה נחשב למזון חשוב אחרי חיטה אורז ותירס. טעמו מבקש סוגי תיבול שונים. מלוח, חמוץ,עשבי תיבול- כל סוג מתאים. בשל הפופולאריות לה זוכה תפוח אדמה, לא כדאי להשאיר אותו לבד. תפוח אדמה מתכונים רבים לירק. העיקרון המנחה אנשים בעת בישול תפוח אדמה הוא להשאיר אותו בקליפתו. הקליפה מכילה ויטמינים ומינרלים ללא הקליפה אין את כל הויטמינים. תפוח אדמה מתכונים רבים לירק האהוב על רבים בכל עונות השנה. בין אם מדובר בעוגת תפוחי אדמה או בתפוח אדמה אפוי במיקרוגל.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>